Nedir.Org
Soru Tara Cevapla Giriş


Sorunu Tarat
Kitaptan resmini çek hemen cevaplansın.
8825

  • Gündem
  • 1 ay önce
  • 41 Cevap
  • 103638 Kez

Mind betterme world childhood trauma test türkçe çöz

Mind betterme world childhood trauma test türkçe çöz sorusunun cevabı nedir?

Bu soruya 41 cevap yazıldı. Cevap İçin Alta Doğru İlerleyin.
Şikayet Et Bu soruya 41 yorum yazıldı.
3 gün önce slny38 (İlk soru C) 1-a 2-b 3-a 4-b 5-b 6-a 7-c 8-d 9-c 10-d 11-c 12-a 13-a 14-b 15-a 16-a 17-d 18-e
6 gün önce SonsuzGözyaşı Piskolojik travma
1 hf. önce 76darbe İlk soru_c (1-a(2-d (3-b (4-c (5-c(6-a(7-b(8-d(9-b(10-d(11-b(12-c(13-c(14-a(15-c(16-a(17-e(18-e
1 hf. önce mehmet27 ilk soru - c 1-a 2-d 3-a 4-b 5-b 6-b 7-b 8-c 9-d 10-b 11-c 12-a 13-c 14-c 15-c 16-a 17-d 18-d
1 hf. önce buse ayşe 1:C. 2:C. 3:A. 4:C. 5:B. 6:C. 7:D. 8:C. 9:A. 10:C. 11:D. 12:A. 13:C. 14:F. 15:A. 16:A. 17;E. 18:E
1 hf. önce Çavkello 1)c 2)a 3) c 4) c 5)b 6) a 7) c, a 8) c 9) D 10) B 11) c 12) D 13) c 14)B 15)a 16) A 17) b 18) a, b ,c
1 hf. önce Kaçakçı Kurban Çocukluk tramva testi :1)A 2)D 3)D 4)A 5)D 6)A 7)C 8)D 9)C 10)B 11)D 12)B 13B 14)A 15)A 16)A 17)D 18)D
1 hf. önce Muslat İlk-c 1-a 2-c 3-a 4-c 5-c 6-c 7-b 8-c 9-c 10-b 11-c 12-b 13-c 14-c 15-c 16-a 17-e 18-c
1 hf. önce Ufuk Kahraman İlk soru c 1)a 2)c 3)a 4)b 5)d 6)a 7)b 8)c 9)c 10)d 11b 12a 13c 14d 15a 16a 17b
2 hf. önce _nefarkeder_ A D A C C B A D D D C A C F C A E B

İşte Cevaplar


Zeus

  • 2022-06-30 10:04:14

Cevap :

Testi Online Çözmek İçin Tıkla:

>>> Teste Git <<<

Testi üsteki linkten online çözüp sonucunu alabilirsiniz.. Aşağıda ise soruların text'i mevcut. Travmasız günler.. :)

ÇOCUKLUK TRAVMA TESTİ

En sık hissettiğin duygu hangisi?
A) Suçluluk     
B) Terkedilme
C) Güvensizlik     
D) Diğer

1) Çocukluğunu hatırlıyor musun?
A) Evet
B) Hayır
C) Kısmen

2) Ne tür çocukluk hatıraların var?
A) Genellikle olumlu
B) Genellikle olumsuz
C) Belirli bir durum hatırlamak zor
D) Emin değilim

3) Ailen nasıldı?
A) Anne Baba
B) Tek ebeveyn
C) Diğer

4) Çocukluğunda cezalandırılır mıydın?
A) Sürekli
B) Sıklıkla
C) Nadiren
D) Asla

5) Hiç şiddet gördün mü?
A) Sürekli
B) Sıklıkla
C) Nadiren
D) Asla

6) Çocukluk hayallerinin/fikirlerinin/ihtiyaçlarının göz ardı edildiğini hissettin mi?
A) Çok kez
B) Sayılır
C) Pek değil
D) Hayır

7) Şu an seni hangisi anlatıyor?
A) Uzun süreli arkadaşlık-ilişki kuramama
B) Olumsuz düşünme- aşırı düşünme
C) İnsanlara karşı güven sorunu
D) Sevgi görmek için insanları memnun etme
E) Diğer

8) Ne sıklıkla stres sorunu yaşıyorsun?
A) Asla
B) Nadiren
C) Sık sık
D) Neredeyse her zaman

9) Son iki hafta içinde sinir krizi ya da kaygı sorunu yaşadın mı?
A) Pek değil
B) Bir ya da iki kez
C) Evet sıklıkla
D) Sürekli kaygılıyım

10) Uykuya dalmakta ne kadar zorlanıyorsun?
A) Yatağa girer girmez uyurum
B) 15 dakika içinde uyurum
C) Uyumadan önce 1 saat dönerim
D) Uykuya dalmakta çok zorlanıyorum

11) Fondaki gürültü (konuşma, müzik, trafik, vb) konsantrasyonunu etkiler mi?
A) Hayır, ben odaklanmada uzmanım
B) Bazen
C) Evet, sıklıkla
D) Her zaman

12) Başkalarının senin davranışların hakkında ne düşündüğü konusunda olumsuz varsayımlarda bulunur musun?
A) Her zaman
B) Sıklıkla
C) Nadiren
D) Asla

13) Samimi duygularını paylaşmakta zorlanır mısın?
A) Evet
B) Hayır
C) Duruma göre değişir
D) Emin değilim

14) Hangi durum anneni ya da babanı ifade eder?
A) Tüm durumlarda kontrol
B) Ulaşılamaz veya uzak
C) Mağdur veya duygu sömürüsü rollerine bürünen
D) Hiçbir şey yeteri kadar iyi değil
E) Şikayetim yok
F) Diğer

15) Birine hayır demek ya da sınırlarını korumak için zorlanıyor musun?
A) Evet
B) Hayır
C) Duruma göre değişir

16) Yeteri kadar iyi olmadığını ya da değersiz olduğunu hissediyor musun?
A) Evet
B) Hayır

17) Özgüvenin yüksek olsa hayatın ne yönde değişir?
A) Aşk hayatım gelişir
B) İş hayatım gelişir
C) Aile ilişkilerim gelişir
D) Kendimi daha sık takdir ederim
E) Emin değilim

18) Çocukluk travması iyileştirme planını uyguladığında duygusal hayatının nasıl değişeceğini düşünüyorsun?
A) Bir eş bulabilirim ya da var olanla ilişkimi düzeltirim.
B) İnsanlara güvenmeyi öğrenebilirim
C) Terkedilme, kabul görmeme ya da onaylanmama korkumu yenebilirim
D) Ayrılma korkusunu azaltabilirim
E) Emin değilim

Not: Hangi test olduğunu ve seçenekleri aşağıya yazarsanız hemen Türkçe sonuç kartı seçeneklerinizin alına yerleştirilecektir..
Sananw1231 Takipçi
2 gün önce Nurş Travma testi)A 1)A 2)B 3)A 4)B 5)B 6)A 7)C 8)D 9)D 10)C 11)C 12)C
3 hf. önce Ahmet Okumuş 1) b 2) b 3) a 4) a 5) a 6) d 7) d 8) d 9) d 10) d 11) a 12) a 13) a 14) d 15) b 16) a 17) d 18) d
3 hf. önce maviasi Çocuk travma testi 1)A 2)B 3)A 4)C 5)C 6)A 7)A 8)C 9)C 10)B 11)C 12)D 13)C 14)A 15)B 16)A 17)E 18)A
3 hf. önce thanos 1-c 2 -a 3-c 4-a 5-b 6-a 7-a 8-c 9-d 10-d 11-d 12-d 13-c 14-d15-c16-a17e18-b
3 hf. önce deryanur Çocukluk travma testi 1)c 2)b 3)a 4)b 5)c 6)a 7)d 8)c 9)c 10)b 11)b 12)b 13)c 14)c 15)a 16)a 17)d 18)c
Mila

  • 2022-06-30 17:01:37

Cevap : 1B   2a   3b   4b    5b   6b    7a   8c    9c   10d    11d    12c     13b    14c    15a    16a    17a    18e   19c
ManieSananw1232 Takipçi
3 hf. önce sevdayaman51 1A 2B 3A 4C 5C 6A 7C 8D 9C 10C 11C 12C 13C 14B 15C 16A 17E 18C Kaynak: https://www.nedir.org/soru/mind-betterme-world-childhood-trauma-test-turkce-coz
3 hf. önce hazal06 C 1-C 2-D 3-A 4-C 5-C 6-A 7-C 8-C 9-B 10-B 11-C 12-B 13-C 14-C 15-A 16-A 17-E 18-B
3 hf. önce Fevzi Gültekin Çoçukluk travma testi :(ilk soru d) 1c 2d 3a 4a 5a 6a 7d 8d 9d 10d 11b 12c 13c 14d 15a 16a 17e 18c
3 hf. önce şengül Galp Çocukluk tramva testi 1c 2c 3c 4c 5d 6b 7b 8c 9d 10b 11c 12b 13a 14d 15c 16a 17d 18e
3 hf. önce Ceren Solmaz COCUKLUK TRAVMA TESTİ 1)D 2)C 3)D 4)C 5)C 6)A 7)B 8)D 9)B 10)B 11)C 12)A 13)C 14)C 15)A 16)A 17)E 18)E
Nagihan

  • 2022-06-30 12:33:32

Cevap : İlk soru d 1c 2c 3c 4c 5b 6c 7e 8b 9b 10b 11c 12c 13c 14d 15a 16a 17d 18e
Zeus1 Takipçi
3 hf. önce Sewji A 1a2c3a4b5b6b7b8d9d10d11c12a13c14c15c16a17d18a
3 hf. önce İsim yok 1c 2a 3b 4a 5c 6c 7a 8b 9d 10b 11c 12c 13a 14b 15b 16c 17a 18b 19c
edanur kilit

  • 2022-06-30 19:52:43

Cevap : 1c 2c 3d 4a 5b 6b 7b 8c 9c 10d 11d 12b 13c 14d 15d 16a 17d 18c
Zeus1 Takipçi
3 hf. önce serkancan İlk soru A suçluluk 1)a 2)b 3)a 4)d 5)b 6)a 7)d 8)b 9)a 10)b 11)b 12)b 13)a 14)c 15)c 16)a 17)a 18)a
Gunen

  • 2022-06-30 12:42:41

Cevap : A) SuclulukB) TerkedilmeC) Güvensizlik 1) Hayır 2)Genelikle olumsuz 3) Anne Baba 4) Sıklıkla 5)Sürekli 6)Çok kez 7) A) Uzun süreli arkadaglik-iligki kuramama B) Olumsuz dügünme- agiri dügünme C) Insanlara karsi güven sorunu D) Sevgi görmek için insanlari memnun etme 8)Nerdeyse herzaman 9)bir yada iki kez 10) Uykuya dalmakta çok zorlaniyorum 11) Bazen
1 ay önce maines Güvensizlik 1A 2B 3A 4C 5C 6A 7C 8D 9C 10C 11C 12C 13C 14B 15C 16A 17E 18C
1 ay önce seher öz 0c 1c 2a 3a 4b 5b 6a 7d 8d 9c 10c 11d 12a 13a 14d 15a 16a 17c 18c
1 ay önce vanasir C C D a c c b c c c b c b a a c a d b
1 ay önce rukiye123 Suçluluk
1 ay önce Mustafa Yıldız-489 Çoculuk travma testi. c 1c 2c 3a 4a 5b 6a 7b 8d 9d 10d 11d 12c 13c 14b 15c 16a 17d 18c
selim288

  • 2022-07-01 11:00:47

Cevap : Cocukluk travma testi A D D A D A A D B B D B C C C A V
Gülistan Aslankurt

  • 2022-07-01 14:00:40

Cevap : 0)C 1)C 2)B 3)A 4)A 5)A 6)A 7)D 8)D 9)C 10)C 11)B 12)A 13)A 14)D 15)A 16)A 17)E 18)E
BaşaBela

  • 2022-07-08 23:31:35

Cevap : A-sucluluk 1-C 2-B 3-A 4-C 5-C 6-B 7-B 8-D 9-D 10-A 11-D 12-C 13-C 14-F 15-B 16-A 17-E 18-C
DogusDersim

  • 2022-07-06 15:50:44

Cevap : d 1-c 2-b 3-c 4-a 5-a 6-a 7-d 8-c 9-d 10-d 11-c 12-b 13-c 14-f 15-a 16-a 17-b 18-c-b
bangtanmiraytan

  • 2022-07-01 21:09:03

Cevap : C)Güvensizlik 1)A 2)C 3)C 4)C 5)D 6)A 7)A 8)C 9)B 10)B 11)D 12)A 13)D 14)A 15)A 16)A 17)A 18)A
Ayşe Nurr

  • 2022-06-30 17:32:25

Cevap : 1-C 2-B 3-A 4-D 5-C 6-A 7-B 8-D 9-C 10-B 11-D 12-A 13-A 14-D 15-A 16-A 17-D 18-B
Batuhan Yelman

  • 2022-07-13 11:17:24

Cevap : Güvensizlik 1a 2a 3a 4c 5c 6b 7c 8d 9c 10c 11b 12b 13c 14a 15b 16a 17a 18b
enesbiinici

  • 2022-07-02 13:07:01

Cevap : Güvensizlik, 1-c, 2-c,3-a,4-c,5-d,6-a,7-d,8- d,9- b,10- d,11-d ,12-a , 13-a,14-a,15- a ,16- a,17- a,18-c
qqqq

  • 2022-07-01 09:37:58

Cevap : 1c 2c 3c 4b 5b 6a 7c,d 8d 9d 10d 11b 12b 13c 14d 15a 16a 17d 18c
nedirablabusorununcevabı

  • 2022-07-01 12:50:11

Cevap : 0c 1c 2c 3a 4b 5c 6a 7c 8b 9d 10b 11b 12a 13a 14f 15a 16a 17d 18b
Duygu Aslan

  • 2022-07-03 13:14:52

Cevap : c,a,b,a,c,b,a,d,d,c,d,b,a,c,f,a,a,a,e
Cemile 1232

  • 2022-07-01 17:56:35

Cevap : A A A A B B A B C C B B B A F A A E F
Mutluerbahaf

  • 2022-07-06 17:21:19

Cevap : A 1c 2a 3a 4b 5a 6b 7b 8d 9b 10b 11d  12c 13c 14b 15a 16a 17d
Dr raven

  • 2022-06-30 11:28:34

Cevap : 1c 2d 3a 4b 5c 6b 7d 8d 9b 10b 11c 12a 13c 14e 15a 16a 17e 18e
alizülfikar

  • 2022-07-01 20:32:19

Cevap : 1.B 2.B 3.A 4.D 5.C 6.A 7.D 8.D 9.D 10.D11.C 12.C 13.A 14.B 15.A 16.A 17.C 18.C
mtrkbn

  • 2022-06-30 14:33:12

Cevap : 1-a 2-c 3-d 4-a 5-c 6-d 7-b 8-d 9-c 10-c 11-c 12-b 13-c 14-b 15-a 16-c 17-a 18-d 19-e
ruveydabeyaaaz

  • 2022-07-01 23:05:52

Cevap : 1D 2C 3A 4B 5B 6B 7C 8C 9D 10D 11D 12A 13C 14D 15C 16A 17D 18B
hllcvc

  • 2022-07-02 00:26:21

Cevap : C 1)B 2)D 3)A 4)C 5)D 6)B 7)E 8)B 9)C 10)D 11)B 12)A 13)A 14)E 15)A 16)A 17)E 18)E
onurseven

  • 2022-06-30 16:57:07

Cevap : 1B 2a 3b 4b 5b 6b 7a 8c 9c 10d 11d 12c 13b 14c 15a 16a 17a 18e 19c
asalet1212

  • 2022-06-30 19:17:08

Cevap : 1b 2b 3a 4b 5d 6a 7b 8d 9c 10d 11b 12c 13a 14d 15a 16a 17e 18e
abdulkerim yıldırım

  • 2022-07-02 13:13:05

Cevap : 1c,2c,3a,4c,5c,6a,7c,8c,9c,10a,11d,12c,13a,14e,15a,16a,17d,18e
Vefa

  • 2022-07-11 22:20:37

Cevap : 1.C);2.b); 3.b)4.a)5.c)6.a)7.d) 8.c)9.c 10.c) 11.c 12.b 13c) 14. d) 15.a) 16.a) 17. a) 18. C
OYUNUMUZBRAWLSTARS

  • 2022-07-05 22:36:54

Cevap : 1c 2a 3a 4a 5a 6b 7a 8b 9d 10d 11c 12d 13a 14a 15c 16a 17a 18d 19a
Emres

  • 2022-06-30 21:02:32

Cevap : 1-c 2-c 3-b 4-a 5-c 6-c 7-a 8-b 9-d 10-c 11-d 12-d 13-a 14-a 15-a 16-a 17-a 18-d 19-c
Beyza1907

  • 2022-06-30 21:19:37

Cevap : 1C 2C 3A 4A 5D 6D 7C 8B 9D 10C 11B 12A 13A 14C 15F 16C 17A 18D 19E
Ecrinsss

  • 2022-06-30 22:09:21

Cevap : C C B A C D A B C A B C A D C E A A E E
Asdfgh

  • 2022-06-30 22:13:09

Cevap : 1,c 2,B 3,a 4.a 5.b 6.d 7.e 8.d 9.b 10.c 11.c 12.d 13.c 14.e 15.b. 16.b .17.d 18.d
GULSEN123

  • 2022-06-30 22:56:17

Cevap : C 1)a. 2)d. 3)a. 4)C. 5)d. 6)C. 7) C. 8)C. 9)b. 10) b. 11)a. 12)C. 13)C. 14)f 15)a. 16)a. 17)b. 18)E
jcb913

  • 2022-07-05 23:37:31

Cevap : ÇOCUKLUK TRAVMA TESTİ 1b2a3b4a5a6a7a8d9c10d11c12a13c14d15a16a17d18c 1c2c3c4c
maines

  • 2022-07-01 00:12:08

Cevap : 1-c 2c 3b 4b-5d-6c-7c-8b-9d-10d-11b-12b-13c-14c-15a-16a-17a-18e-19c
Yannızlık

  • 2022-07-01 01:02:12

Cevap : a,1c,2b,3c,4b,5a,6a,7c,8c,9c,10d,11c,12c,13c,14b,15c,16a,17b,18c
Let Be Drunk

  • 2022-07-01 01:13:52

Cevap : 0a 1a 2b 3a 4c 5b 6a 7d 8c 9c 10d 11c 12b 13a 14e 15a 16a 17c 18e
Perozzigmailcom

  • 2022-07-01 01:23:46

Cevap : 1a 2a 3a 4c 5b 6b 7a 8c 9c 10b 11c 12a 13c 14a 15a 16a 17b 18c
ibrahim0322

  • 2022-07-01 01:24:16

Cevap : C 1)c 2)a 3)a 4)c 5)b 6)b 7)d 8)c 9)b 10)c 11)d 12)c 13)c 14)f 15)a 16)a 17)c 18)e
yusuf idlibi

  • 2022-07-01 01:37:36

Cevap : 1-C 2-B 3-A. 4-C. 5-A. 6-C. 7-B. 8-D. 9-D. 10-B. 11- D. 12-B. 13-D. 14-D. 15-C. 16-A. 17-A. 18-E
Elnur Karadağ

  • 2022-07-02 19:13:17

Cevap : 0c 1c 2a 3a 4b 5b 6a 7d 8d 9c 10c 11d 12a 13a 14d 15a 16a 17c 18c

Soru Ara?

4.264.796 den fazla soru içinde arama yap.

Cevap Yaz

Bilgilendirme: 2022 yılı YKS, AÖF, AUZEF, ATA-AÖF, AÖL, LGS, AÖO, AÖIHL-MAÖL, YDS, TUS, MSÜ, ALES, KPSS, İSG, YKS, DGS, EUS, TYT, AYT, ADES, ADB, Amatör Denizcilik Eğitimi Sınav takvimleri belli olmuştur.




Başarılı

İşleminiz başarıyla kaydedilmiştir.

Başarılı..
Kopyalandı..